Menu

Baby standup

Lund

Grand Hotel
fredag, 31 augusti 2018 kl:11:00

Även som föräldraledig ska det gå att få skratta åt standup i toppklass. En rolig timme dagtid när du kan ta med dig din baby på standup! Vi hoppas att åtminstone en av er ska skrika, av skratt!

Malin Appeltofft hörde talas om att det var hett med Baby Standup i England och eftersom hon länge själv hade funderat på något liknande drog hon igång Baby Standup på Bio Rio i Stockholm under våren 2018.

”Jag hade önskat att det hade funnits baby standup när jag var föräldraledig för även om det är underbart att få barn och ha barn kan en ibland få behöva skratta och få lite distans till den lilla tillvaron med en liten baby” menar Malin.

Om du behöver byta blöja, amma eller ta fram en nappflaska är det inget som komikerna har något emot och de har inte heller något emot att bli häcklade av de yngsta gästerna. Showen bjuder på komiker i toppklass och eftersom materialet är ämnat för vuxna bör de yngsta skrattarna vara max 12 månader gamla.

Komikerna som uppträder är: Malin Appeltofft som komiker och konferencier, Ami Hallberg Pauli, Elina du Rietz och Tobias Persson.

Datum / Tid

fredag, 31 augusti 2018 kl: 11:00

Plats

Lund, Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

95kr - 195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad