Menu

Femtio Minuter Skit

Lund

Grand Hotel
lördag, 31 augusti 2019 kl:17:30

Humor utan budskap består av fyra briljanta humorgenier. Josefin Sonck, Jessica Karlén, Elin Almén och Svea Sigmond ger dig “Femtio minuter skit” med det bästa för ditt allmänna välmående i åtanke. De bjuder på blandat trams i form av stand up, karaktärer, sketcher, sånger och udda rörelser till musik. Du lever bara en gång. Välkommen!

Jessica Karlén har uppträtt över hela världen, från småklubbar i Moskva, London och Tokyo till mer etablerade scener som The Improv och The Comedy Store i Los Angeles och Parkers Comedy & Jive i Johannesburg. Hon är dessutom Sveriges första akademiskt utbildade humorfilosof.

Svea Sigmond gick från att vara konsultchef till att kasta sig ut i humorn. Ett stabilt och ordnat liv byttes mot total galenskap och passion. Svea är en komiker med skinn på näsan som gillar testa sina (och publikens) gränser. Hon har varit redaktör och manusförfattare på Breaking News på kanal 5 och är projektledare och redaktör för instagram tv-kanalen Vagel studios. Svea uppträder regelbundet och syns på bland annat Norra Brunn, MACK och Gasta.

Josefin Sonck blev utsedd till “Årets Nykomling” (2017) på Svenska Standupgalan 2018 och de senaste åren har man kunnat se henne i Släng dig i brunnen (SVT) Confessions (Comedy Central) och hört henne i flera av landets största humorpoddar. Tillsammans med Elin Almén är hon en av hjärnorna bakom humorserien #Flickstreck (Comedy Central

Elin Almén är aktuell i TV- programmen Släng dig i brunnen (SVT) Confessions (Comedy central) Stand up utan gränser (Comedy central) och hennes och Josefin Soncks egen humorserie #Flickstreck (Comedy central) Man kan även se henne på Norra Brunn, Raw comedy club och alla Sveriges stora stand up-scener.

Datum / Tid

lördag, 31 augusti 2019 kl: 17:30

Plats

Lund, Grand Hotel

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

185kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad