Menu

Manual För Vänskap (Vänskap På Distans

Lund

Hotell Lundias källare
lördag, 5 september 2020 kl:14:30

Emma och Emilia har varit bästa vänner hela livet och efter en djup kris i sin vänskap för fem år sedan bestämde de sig för att tala ut om allt en gång för alla.

Vad innebär det egentligen att vara bästa vänner i vuxen ålder? Vilka förväntningar och krav kan man ställa på varandra (framför allt om man inte ens bor i samma land)? Hur mycket ärlighet tål en relation?

Detta ledde till det ärligaste, obekvämaste men också vackraste samtal de någonsin haft. Fyllda av nya insikter vill de nu dela med sig av dem till resten av världen. Eftersom Emilia är jazzsångerska och Emma komiker kom de på idéen att göra en föreställning tillsammans;

En manual för vänskap!

Sen kom en pandemi och satte käppar i hjulet. Nu får Emma stå själv på scenen och berätta om deras manual. Frågan är vad som händer om bara en sida av berättelsen blir hörd och till råga på allt, en komikers?

Föreställningen är en salig blandning av föreläsning, dramatiskt berättande och standup. Allt detta ramas in med poetisk musik. Ett spännande och utforskande koncept om vänskap som ni inte bör missa!

Datum / Tid

lördag, 5 september 2020 kl: 14:30

Plats

Lund, Hotell Lundias källare

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad