Menu

Två herrars tjänare - inspelad från National Theatre

Lund

Kino
måndag, 5 juni 2017 kl:20:00

Två herrars tjänare är dramatikern Richard Beans engelska version av Carlo Goldonis klassiska italienska komedi The Servant of Two Masters. I Beans föreställning har 1700-talets Venedig byts ut mot det ruffiga Brighton på 60-talet där sex, mat och pengar står högt på dagordningen. Huvudrollsinnehavaren James Corden gör efterlängtad comeback på National Theatre och föreställningen har lyfts till skyarna av publik och recensenter.
Francis Henshall (James Corden) har fått sparken från sitt skiffle-band och blir assistent till småskurken Roscoe Crabbe. Men Roscoe är egentligen inte Roscoe, utan hans syster Rachel, som klätt ut sig till sin bror. En bror som i sin tur blivit mördad av Rachels pojkvän, Stanley Stubbers.
Den ständigt fattige Francis ser chansen att skrapa ihop lite mer pengar genom att ta ett andra jobb; för en viss Stanley Stubbers. Denne gömmer sig för polisen i väntan på att återförenas med Rachel. För att undvika upptäckt måste Francis hålla sina två uppdragsgivare (Guvnors) åtskilda. En enkel match?
Recensioner:
”En triumf i både fysisk och verbal humor. En av de roligaste uppsättningarna i National Theatres historia. - The Guardian
”Sommarens feelgod-succé. En underbart rolig kväll. - Daily Telegraph
”Slapstick, satir och massor av gags: en hysteriskt roligt uppdaterad klassisk komedi. - The Times

Medverkande: James Corden, David Benson, Oliver Chris, Tom Edden
Längd: 160 min, visas med paus
Textning: Svensk text

Datum / Tid

måndag, 5 juni 2017 kl: 20:00

Plats

Lund, Kino

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

155kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad