Stäng reklam
Menu

Quiz me baby one more time

Lund

Lundia - Källaren
fredag, 30 augusti 2024 kl:18:00

Vilket slags vida var det Ricky Martin sjöng om? Hur lät egentligen ringsignalen ”Bumblebee” på Nokia 3210? Hur såg dansen ut som Britney gjorde i skolkorridoren i ”…Baby One more time”? Och vad hette Perellis ”Take me to your heaven” på svenska? (Och ja, vi kommer även vilja veta hur sticket gick). Du vet innerst inne att du vet. Vi gör det definitivt.
I ”Quiz Me Baby One More Time” tar vi er tillbaka till Millennieskiftet - dags att utmana varandra i fantastiska och ofta ganska värdelösa kunskaper kring musik- och populärkulturella fenomen från åren 99/00. Just nu arbetar humorgruppen Stallet med föreställningen "Tillbaka till Millennieskiftet," så förbered er på en hög nivå av kunskap och insikt blandat med trams. 
Det blir skoj, det blir en mysig snuttefilt av nostalgi, det blir låtarna du troligtvis glömt och kanske någon överraskning. För att blicka framåt måste man ibland blicka bakåt och vi tror att ni likt Cher är ”Strong enough” att hantera en så rafflande utmaning. Starta igång helgen med ett riktigt göttigt quiz med Stallet!

------
För bokning av rullstolsplats, vänligen kontakta info@lundcomedyfestival.com. 
Din biljett är ej återbetalningsbar. 
På Lund Comedy Festival råder fri placering i salongerna. 

Datum / Tid

fredag, 30 augusti 2024 kl: 18:00

Plats

Lund, Lundia - Källaren

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

119kr - 149kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad