Menu

Kul Djur i Dur

Lund

Lunds Stadshall
lördag, 17 mars 2018 kl:15:00

Bobbe Big Band åker på safari i Afrika för att hälsa på alla djuren! Med sig på turen vill vi ha med en massa äventyrliga barn och föräldrar som vågar hugga in och hjälpa djur som hamnat i knipor! Väl mötta på nallekonsert!

Under föreställningen får barnen följa med på ett musikaliskt safari för att hälsa på alla djuren i Afrika, samt träffa den lilla svenska gösen Gösta som simmat vilse. Sångerna är hämtade ur sångboken med samma namn som föreställningen, skriven av Per-Åke Wennerberg, men musiken är nu arrangerad för helt storband. Låtarna är roliga och enkla och handlar bland annat om boaormen Moa, Gorillan Pernilla och den dansanta Nusse Noshörning.

Det kommer att finnas mumsigt fika till försäljning i pausen och efter föreställningen.

Om Bobbe Big Band
Bobbe Big Band bildades 2005 med rötter i den lundensiska studentmyllan. Storbandet har framträtt med solister som Cæcilie Norby, Janne Schaffer, Vincent Nilsson, José Gil Pinera Leygoniel, Miriam Aïda, Kjeld Lauritsen, Ola Åkerman och Lasse Lindgren. Bandet spelar även upp till dans på baler, bröllop, disputationer och andra dansanta arrangemang. Under det innehållsrika jubileumsåret 2015 släppte bandet sin debutplatta Big Time Swing. Skivan finns att köpa på HepCat i Lund. Robin ”Bobbe” Hellström är Bobbe Big Bands musikaliska ledare, dirigent, arrangör, inspiratör och drivande eldsjäl. Sedan starten har han lett bandet genom ett stort antal musikaliska utmaningar och äventyr. Han kommer från den lilla hålan Sandsbro, 5 km utanför Växjö.

Föreställningens längd: 1 tim, inkl paus
Ledsagare: ledsagare till funktionshindrad går fritt, men måste ha en biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-131415.

Datum / Tid

lördag, 17 mars 2018 kl: 15:00

Plats

Lund, Lunds Stadshall

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

60kr - 170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad