Menu

Episod

Lund

Lunds Stadsteater
lördag, 27 oktober 2018 kl:19:00

I Episod bjuder Lars Norén på stor igenkänning, som med ömhet beskriver vår strävan att nå varandra

Ett hus står i centrum i detta existentiella drama fyllt av humor och värme. Under en husvisning får vi möta sex personer i olika skeden av livet. Ägarna till huset som vill sälja för att försöka lämna sorg och stagnation bakom sig, de medelålders makarna som behöver ett nytt projekt för att hitta gnistan i relationen igen och det yngre paret som precis har påbörjat resan tillsammans. Liv som vidrör varandra en kort stund och ruckar på de väl upptrampade spåren. Vad gör vi för att vi vill och vad gör vi för att vi tror att vi måste?

En produktion av Jupither Josephsson Theatre Company i samarbete med Malmö Stadsteater, Kulturhuset Stadsteatern, Uppsala Stadsteater, Riksteatern och Svenska teatern i Helsingfors.

MEDVERKANDE
Åsa Persson
Jonas Sjöqvist
Cecilia Lindqvist
Jörgen Thorsson
Elisabeth Wernesjö
Mitja Sirén

KONSTNÄRLIGT TEAM
Av Lars Norén
Regi: Sofia Jupither
Scenografi och kostym: Erland Birkeland
Ljus: Ellen Ruge

Producent: Riksteatern
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim 5 min, ingen paus

Syntolkning:
De som önskar syntolkning av föreställningen ska meddela det vid biljettköpet hos Biljettbyrån i Lund, eller vid telefonbokning 046-13 14 15. Biljettbyrån meddelar i sin tur arrangören.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas kl 18:15 i foajén på Lunds Stadsteater. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Datum / Tid

lördag, 27 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

160kr - 305kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad