Menu

Bob Hansson - Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt

Lund

Lunds Stadsteater
torsdag, 6 december 2018 kl:19:00

Bob Hansson - en av Sveriges mest älskade poeter - turnerar med sin helt egen inspirational-stand-up-föreställning om lattevispar och konsten att älska livet: Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt.

Med avstamp i nya boken Tankar för dagen – manual för ett snällare liv, besvarar han eventuellt några av livets stora frågor.
Till exempel: Varför skrattar ett barn ungefär 400 gånger om dagen men en vuxen bara 15? Varför är en av de vanligaste lögnerna ”jag mår bra”, och utbrändhet den vanligaste sjukdomen i världens friskaste land? Varför är lattevispar farliga? Varför pratade Darwin så mycket om kärlek? Varför håller Bob Hansson in magen när han uppträder? Varför är vi så skickliga i konsten att såga oss själva? Varför agerar vi ibland som om det vore förbjudet att vara människa? Och varför heter så många tandläkare Dennis?

En föreställning då allt kan gå fel i en värld som gör just det, men ändå lyckas vara obegripligt vacker flera gånger om dagen.

Med sin energi, visdom och rikliga komik är Bob Hansson en sällsynt klok och förändrande injektion i den svenska lagomheten.

Arrangör: Red 28 Entertainment
Föreställningens längd: 100 min, inkl paus

Datum / Tid

torsdag, 6 december 2018 kl: 19:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270kr - 320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad