Aldrig Ensam - En Show Som Räddar Liv

Lunds StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med Charlie Eriksson & Kristofer Greczula

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Kristofer Greczula, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han bland annat framför sin egen You’re not alone, den låt som kommit att representera organisationen Aldrig Ensam.

Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

Arrangör: Aldrig Ensam
Föreställningens längd: 2 tim inkl paus

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-11 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: