Nakna Som Foster Och Gudar

Lunds StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Om kärlek, kvinnor och Karin Boye

Året är 1941. Brinnande världskrig. I en lägenhet i Stockholm väntar tysk-judiska Margot Hanel på att få höra något mer om Karin Boyes försvinnande. Allt hon vet är vad hon hört i efterlysningen på radion.

Ändå har de levt tillsammans i sju år. I Margots ensamma förtvivlan väcks nu minnena till liv. Minnen från deras första möte i Berlin, från deras liv tillsammans i Sverige och från dagen då de skiljdes ovetandes om att det var för allra sista gången.

Den kritikerrosade duon dramatiker Isabel Cruz Liljegren och regissör Helena Sandström Cruz, presenterar en nyskriven pjäs om kärlek, konst och politik.

Medverkande: Lena B. Nilsson, Lovisa Onnermark, Sara Turpin, Lola Zachow
Dramatiker: Isabel Cruz Liljegren
Regi: Helena Sandström Cruz
Producent: Riksteatern i samarbete med Folkteatern Göteborg
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 2 tim 30 min, inkl paus

Föreställningen syntolkas vid behov:
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Biljettbyrån i Lund på 046-13 14 15.
Vid denna föreställning kommer det att ges en syntolkad introduktion av hur scenen ser ut och hur rösterna låter. Men själva föreställningen syntolkas inte.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-09 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: