Menu

Musical Highlights Vol. 13

Lund

Lunds Stadsteater
lördag, 22 februari 2020 kl:19:30

Det bästa från över 20 musikaler!

Många som gillar musikaler kommer att bli glada. Den framgångsrika produktionen Musical Highlights , som varit inspirerande för musikentusiaster i ett antal år kommer att turnera igen under våren 2020 med ett nytt program och ny cast.

Musical Highlights fokuserar på artisternas styrkor och ett programval som gör kvällen till en riktig upplevelse för varje musikalälskare. Endast höjdpunkterna erbjuds, för vilka man annars måste göra många och även kostsamma resor till de olika musikstäderna. Musikalen kommer med Musical Highlights till musikälskare - detta utgör kvaliteten och succén på konserten.

Våra utmärkta engelskspråkiga sångare och sångerska, med framgångar på de stora musikalscenerna, inspirerar i en nästan tre timmars rasande gala med sin fascinerande resa igenom musikalernas värld.

De olika musikstilarna ser till att alla besökare känner sig underhållna på en hög och varierande nivå. Musikaliska höjdpunkter varje minut med uttrycksfulla röster och stor närvaro på scenen. Emotionella ballader, svängig popmusik och dramatiska melodier - allt på en kväll, i en livlig show med riktiga musikaliska höjdpunkter.

Om du gillar musikaler med olika musikstilar, är du på rätt ställe med Musical Highlights och kan se fram emot en underhållande och livlig kväll med bra röster och välkända sånger.

Arrangör: Lycke Events AB
Föreställningens längd: 2 tim 45 min, inkl paus

Datum / Tid

lördag, 22 februari 2020 kl: 19:30

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad