Isen Sjunger - Julkonsert Med Kraja

Lunds StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med unik samstämmighet och precision smälter fyra individuella röster samman till en unison enhet. Kraja har skapat ett eget musikaliskt universum, meditativt, gripande och poetiskt, vilket trollbundit publik såväl som kritiker. Efter flitigt turnerande i Sverige, Japan, Tyskland såväl som i många andra europeiska länder, fem album, samarbeten med symfoniorkester och en grammisnominering i bagaget har Kraja blivit stilbildande och ett av de mest framgångsrika svenska folkmusikbanden på den internationella musikscenen.

Julen 2019 innebär 19-årsjubileum för Kraja och detta firas med julturné. 2016 släpptes vinterskivan Isen sjunger, varpå Krajas uppskattade julkonserter kommit som en naturlig följd. Skivans tema jul och vinter rymmer egenskrivet material såväl som traditionella folkliga vintervisor samt några av våra mest välkända julsånger, här iklädda Krajas säregna harmonier och klanger som fängslat lyssnare både när och fjärran.

Lisa Lestander, Frida Johansson, Eva Lestander, Linnea Nilsson - sång

bArrangör:/b Kraja
bKonsertens längd:/b ca 100 min, inkl paus
bLedsagare:/b Ledsagare till funktionshindrad går gratis, men måste ha en biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: