Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Sissela Kyle - Etta På Listan!

Lunds StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bSissela Kyle på Sverigeturné med “Etta på listan!”/b

Tio år efter den stora succén med Dina dagar är räknade ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle.

Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.
Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson.

Etta på listan!” hade premiär den 3 oktober på Scalateatern i Stockholm och åker våren 2020 ut på stor Sverigeturné.

bFöreställningens längd:/b ca 80 min, ingen paus
bTurnéproducent:/b CS Nöje, Cecilia Stenborg

a target=_blankhref=http://www.sisselakyle.sewww.sisselakyle.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-21 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: