Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Man Får Väl Ställa Upp

Lunds StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bEn glesbygdsfars av Adde Malmberg/b

I centrum av det lilla samhället finns en bygdegård där alla samlas. Idrottsklubben, Kennelklubben, Kyrkans barntimme, Unga Örnar, Motorcykelklubben och så förstås Hembygdsföreningen. Alla har sina lokaler i bygdegården och alla är medlemmar i varandras föreningar, vilket gynnar alla eftersom föreningarna får bidrag efter hur många medlemmar de har.

Ett bra system ända tills de en dag får ett besök från Hembygdsföreningarnas Riksförbund. Den oväntat uppdykande representanten sätter igång en serie av händelser som ingen hade kunnat förutse. En dråplig glesbygdsfars av Adde Malmberg.

bMedverkande:/b Sofia Bach, Anna Carlson, Siw Erixon, Henrik Johansson, Sofia Rönnegård, Daniel Träff
bManus och regi:/b Adde Malmberg
bArrangör:/b Riksteatern Lund
bFöreställningens längd:/b 2 tim 20 min, inkl paus

bFöreställningen syntolkas vid behov:/b
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Biljettbyrån i Lund på 046-13 14 15.
Hela föreställningen kommer att syntolkas.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: