Menu

Carl Stanley - Född 1996

Lund

Lunds Stadsteater
torsdag, 27 februari 2020 kl:17:30

bVårturné för Carl Stanleys standupföreställning “Född 1996”/b

bExtraföreställning!/b

“Av publikreaktionerna att döma, lär han nu inleda ett nytt segertåg genom landet, skrev Sydsvenskan i sin recension av premiärföreställningen. De fick rätt. Biljetterna till Carl Stanleys standupshow “Född 1996” har snabbt gått åt och det finns inte många platser kvar till höstens och vinterns föreställningar. Nu är det klart att det blir en fortsättning under våren 2020.

Den 26 september 2019 hade Carl Stanley premiär för sin standup-föreställning Född 1996 och sedan dess har han varit ute på en turné runt om i landet inför fullsatta bänkrader.
– Det har varit jätteroligt hela vägen. Responsen har varit helt fantastisk och en bättre start på turnén kunde jag inte önskat mig, berättar Carl Stanley.

I Född 1996 tar Carl Stanley upp tankar, känslor och trams som han skrivit ned de två senaste åren efter att han avslutade sin förra turné med standup-föreställningen Ärligt talat. Nu har han fått lite mer självdistans, men är fortfarande orimligt självsäker, med åsikter om det mesta och med grundtanken att alla ska få sig en släng av sleven.

bSupport:/b John Gillberg
bFöreställningens längd:/b ca 85 min inkl support. Ingen paus
bTurnéproducent/Arrangör:/b Cecilia Stenborg, CS Nöje

a target=_blankhref=http://www.carlstanley.sewww.carlstanley.se/a

#född1996

Datum / Tid

torsdag, 27 februari 2020 kl: 17:30

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad