Menu

Så Funkar Det - The Show! Med Anders & Måns

Lund

Lunds Stadsteater
söndag, 2 maj 2021 kl:18:00

På grund av CORONA (COVID-19) har eventet flyttats fram.
Köpt biljett gäller även det nya datumet. Mer information kommer att mailas ut till den mailadress som användes vid biljettköpet.

bI höst åker succéföreställningen Så funkar det – The show! ut på vägarna igen/b

Hur har får påverkat vårt sätt att räkna? Vad har Karl XII och the Who gemensamt och varför bör finnarna tacka Sverige för sin goda nattsömn?
I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv, hört dom i radio och i podd. Nu levererar de sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow!
Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på precis vad som helst. Den som kommer får se.


bSkrivet om Så funkar det – The Show!:/b

“Ett enda långt vrålgarv.”
NT

”Med närvaro, värme och absurditeter för Anders och Måns publiken att tappa andan av skrattattacker, från första till sista minuten. Det är inte bara roligt när de botaniser i de mest obskyra uppslagsverken, det blir också både allmänbildande och svängigt.”
Norran

”När Anders Johansson och Måns Nilsson gör stundtals blixt-och-dundrande scenshow av sin populära P1-sända podd sker saker i ett rasande tempo. Det är ingen ände på frågvisheten och med milt vansinne lockar radarparet till oavbrutna skratt och applåder i nästan två timmar.”
Östgöta-Correspondenten

”Publiken älskar Anders och Måns.”
NLT

“Anders och Måns är i lysande form.”
Sydsvenskan

”Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.”
Aftonbladet


bCitat av Anders & Måns:/b
”Nu har vi testat så vi vet att det här är roligt. Lite som bearnaisesås.”
Anders

”Den perfekta julklappen om det hade varit jul snart”
Måns

bOm Anders & Måns/b
Komikerduon Anders & Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dom i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl.
Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker har vi sett honom i Bäst i test, Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan.
Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp Triangeln.

Hösten 2020 följer Anders & Måns upp de hyllade föreställningarna Primater med Topplån och Nu har vi väl trevligt med föreställningen Så funkar det – The show.

bArrangör:/b Somrig Ostsås AB
bFöreställningens längd:/b ca 2 tim, ingen paus
bRekommenderad ålder:/b man bör vara över 11 år
bLedsagare:/b Ledsagare till funktionshindrad går gratis, men måste ha en biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.

Datum / Tid

söndag, 2 maj 2021 kl: 18:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad