Menu

Alla känner Ankan - En humorshow av och med Anders Johansson

Lund

Lunds Stadsteater
lördag, 12 november 2022 kl:16:00

Anders ”Ankan” Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succe i tv-program som ”Bäst i test” och ”På spåret på SVT”. Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. Nu är han aktuell med sin nya enmansföreställning ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”. Hösten 2022 ger sig Anders “Ankan” Johansson ut på Sverigeturne med sin första soloshow. Den 12 november 2022 kommer Anders ”Ankan” Johansson med sin föreställning till Lunds Stadsteater!

”Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders “Ankan” Johansson kommer lyfta genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. ”Alla känner Ankan” kommer vara en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det blir personligt men inte privat som man säger, berättar Anders “Ankan” Johansson.

Som ena halvan av humorduon Anders & Måns har Anders “Ankan” Johansson turnerat runt med scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”. Men nästa år gör han för första gången en enmansföreställning.

– Det blir i grunden en standup-baserad show men jag tycker det är roligt att bjuda på annat också som till exempel lite musik. Med största säkerhet sjunger jag något, då jag har svårt att hålla mig från det. Och om man äger en omnichord vill man gärna använda den, avslöjar Anders “Ankan” Johansson.

”Alla känner Ankan” har premiär i hemstaden Malmö och därefter väntar stor Sverigeturne med städer som Örebro, Stockholm, Göteborg, Vara, Linköping och Karlstad.


Om Anders “Ankan” Johansson
Anders “Ankan” Johansson är komiker, programledare och skådespelare. 2020 fick han ”Det svenska humorpriset” i kategorin Årets manliga komiker. Han har medverkat i en rad tv-program som bland andra ”Bäst i test”, ”På spåret”, ”Fredagsmyset”, ”Parlamentet” och ”Djursjukhuset” samt i rollerna som Stig-Helmer Olsson i musikalen ”Sällskapsresan”, Berts pappa Fredrik i serien ”Bert” på C More och som Ragnar Vanheden i långfilmen ”Se upp för Jönssonligan”.

Anders “Ankan” Johansson är för många även känd som den ena halvan av humorduon Anders & Måns, där andra halvan utgörs av Måns Nilsson. Duon har arbetat tillsammans i över 20 år och har bland annat hörts i radioprogram som ”Wallraff”, ”Så funkar det” och ”Morgonpasset i P3”. De ligger även bakom tv-program som ”Fråga Anders och Måns” och ”Succeduon med Anders och Måns” samt den populära podden ”Så funkar det”. Anders & Måns har också turnerat runt med de hyllade scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”.

Arrangör: Kahlo
Föreställningens längd: 90 min, ingen paus

Datum / Tid

lördag, 12 november 2022 kl: 16:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad