Menu

CARL STANLEY - AKTA HUET

Lund

Lunds Stadsteater
fredag, 14 april 2023 kl:19:00

OBS! Nytt datum är fredag 14 april kl 19:00. Köpt biljett gäller och behöver inte bytas. Mer information kommer att skickas till den e-postadress som användes vid biljettköpet.

”Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succeerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019).

Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

-Akta Huet betyder det man vill att det ska betyda. Men rent bokstavligt betyder det ju "Akta Huvudet" fast på skånska då. Jag tyckte det var ett fint namn som passar med innehållet i showen. Jag har haft dom orden med den stavningen på hjärnan i flera år så det är kul att de äntligen kommer till användning, säger Carl Stanley

”AKTA HUET” hade premiär på Lunds stadsteater 26 februari 2022.

Turneproducent/Arrangör: Cecilia Stenborg, CS Nöje
Support: John Gillberg + Hemliga Gäster
Föreställningens längd: 2 tim, inkl paus
Åldersgräns: Ingen, men föreställningen rekommenderas från 16 år

www.carlstanley.se

#aktahuet

Datum / Tid

fredag, 14 april 2023 kl: 19:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad