Menu

Aldrig Ensam Show

Lund

Lunds Stadsteater
onsdag, 5 april 2023 kl:19:00

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av ideella organisationen Aldrig Ensam. Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister, låtskrivare & föreläsare.

I nya Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa – något av det mest tabubelagda som finns. De får detta komplicerade ämne att bli enkelt och hanterbart, och vill med sin färgsprakande show ge verktyg & kunskap som kan rädda liv.

I föreställningen får publiken ta del av Charlie Erikssons personliga erfarenheter av psykisk ohälsa. Han berättar om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen.

Axel Schylström, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin livshistoria: Olyckan som nästan kostade honom livet, vägen tillbaka och livet som en av Sveriges värst brännskadade personer.

Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla historier – kombinerat med intima musiknummer, visuella effekter och en stor portion humor – skapar en show som trollbinder, utbildar och ger minnen för livet.

Arrangör: Aldrig Ensam
Föreställningens längd: 2 tim 30 min, inkl paus

Datum / Tid

onsdag, 5 april 2023 kl: 19:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad