Menu

Djurfarmen

Lund

Lunds Stadsteater
tisdag, 2 maj 2023 kl:19:00

Djurfarmen- historien om en revolution som gick fel.

Mr Jones på Manor Farm är så lat och full att han glömmer att mata djuren, vilket får till följd att revolution utbryter. Under grisarna Napoleons och Snowballs ledarskap, tar djuren över gården. Med löftet att eliminera alla fruktansvärda orättvisor på bondgården, organiseras den nyinstiftade Djurfarmen som ger fördelar till alla som går på fyra ben. Men under tidens gång, korrumperas rebellernas ideer, och glöms sedan bort. Då uppstår något nytt och oväntat.

Djurfarmen är George Orwells briljanta satir om den korrumperande makten och historien om en revolution som gick fel. En halsbrytande föreställning där den humoristiska ensemblen, regissören Anna Sjövall och scenografen Charlotta Nylund skapar ett alldeles eget universum.

Föreställningen syntolkas
Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.
Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.
Hela föreställningen kommer att syntolkas.
Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajen. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Av: George Orwell
Medverkande: Hampus Anveden, Veronica Dahlström, Petter Heldt, Iskra Kostic & Peter Lorentzon, Åsa Persson
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 2 tim 30 min, inkl paus

Datum / Tid

tisdag, 2 maj 2023 kl: 19:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad