Menu

Mina sinnens fulla bruk - En humorshow av och med Anders Jansson

Lund

Lunds Stadsteater
torsdag, 14 september 2023 kl:20:00

Populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson är just nu ute på Sverigeturne med sin nya föreställning "Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson". Soloshowen har blivit väl mottagen av kritiker och publik. Skånska Dagbladet beskrev Anders som "en av Sveriges bästa komiska skådespelare" och Kristianstadsbladet menade att Anders "är omöjlig att inte tycka om". Publiksuccen har spelats för fullsatta salonger i landet under hösten 2022 och våren 2023. Den hyllade turnen förlängs under hösten och den 14 september och 11 november kommer föreställningen tillbaka till Lunds Stadsteater!

– Jag älskar verkligen att vara på turne. Jag blir lika rörd varje gång jag kommer till en fullsatt teater. Trots höga levnadskostnader, så prioriterar ändå publiken att gå ut och skratta tillsammans. Det ger mig energi och lust, säger Anders Jansson.
I "Mina sinnens fulla bruk" bjuder komikern publiken på absurd och jordnära humor, pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ett fysiskt skådespel. Människans sinnen står i fokus då Anders pratar om skogspromenader, om stackarna som fick spela tamburin i skolan, problemet med progressiva glas och att det känns fel att säga "namaste" inne på bilbesiktningen. Publiken lär känna Hjördis med titanhöfterna, kaxiga barnboksförfattare och vem det är som vaktar Gluten-gången. "Mina sinnens fulla bruk" är Anders tredje soloshow och enligt honom själv den bästa hittills.

– Mina sinnens fulla bruk är en levande föreställning som jag skriver om lite grann hela tiden allteftersom det dyker upp nya ideer och uppslag. På så sätt blir den ständigt bättre, roligare och unik för varje uppsättning. När jag får fina recensioner och märker att publiken gillar min show, då vill jag bara fortsätta turnera. Och jag är så glad att vi lagt till nya spelplatser, som jag aldrig varit på tidigare, säger Anders Jansson.

Arrangör: Kahlo
Föreställningens längd: 90 min, ingen paus

Datum / Tid

torsdag, 14 september 2023 kl: 20:00

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad