Menu

Messiah Hallberg Live

Lund

Lunds Stadsteater
torsdag, 7 december 2023 kl:20:30

Ett livsverk med humoristisk touch

Prisbelönta och kritikerrosade komikern Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupshow ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch”. Standupshowen hade premiär hösten 2022 och fick ett fint mottagande av kritikerna. Corren skrev ”skrattat nog för hela veckan” och Dagens Nyheter ansåg att ”han är Sverigebäst”. Under hösten 2023 förlängs äntligen turnen och den 7 december kommer Messiah Hallberg tillbaka till Lunds Stadsteater!

I showen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch” utmanar Messiah Hallberg sig själv genom att försöka ta sitt eget scenspråk till nästa nivå.

– Jag har alltid försökt vända mörker till glädje. 2020 och 2021 var de två tuffaste åren i mitt liv. Det fanns dagar då jag aldrig trodde att jag skulle uppträda igen. Den nya showen tar avstamp i det, säger Messiah Hallberg. Att något så mörkt kan bli så roligt.

Messiah Hallberg är en av landets mest skickliga och uppskattade komiker. Just nu programleder han SVT:s satirprogram ”Svenska nyheter”. De tidigare soloshowerna ”Den missförstådde profeten” och ”Scener ur ett äktenskap” har hyllats av både recensenter och publik. 2016 vann han kategorin Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och hans tidigare soloshower finns att se hos Netflix och på SVT Play än idag. Messiah Hallbergs förmåga att väva in mörk cynism i vardagsproblem får honom att sticka ut inom svensk standup och gör honom till en av våra mest unika underhållare.

– Den här showen är det mest personliga jag någonsin gjort, säger Messiah Hallberg. Och därför också det tuffaste. Men jag har några gig kvar i den här gamla kroppen innan allt är över. Jag ser fram emot det, säger Messiah.

Support/förkomiker: Emma Knyckare
Arrangör: Kahlo
Föreställningens längd: 90 min, ingen paus

Datum / Tid

torsdag, 7 december 2023 kl: 20:30

Plats

Lund, Lunds Stadsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad