kl: 18:30

Jesper Rönndahls Bildbevis

Lunds StadsteaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jesper Rönndahls Bildbevis!

Hans skruvade syn på verkligheten är tillbaka - och den här gången har han bildbevis!

Äntligen gläntar Jeppe på dörren till sin (kanske lite för) privata samling av de absolut roligaste bilder han tagit och/eller är med i. En asiatisk Staffan Ling, vinballonger, en borg med bulgurförsvar, marockanska massagebord, Galileos Fleshlight™, världens töntigaste brandkår, en ukrainsk gogodansare, estländska pudlar, puttade palmer och mustaschgubben med ingenting på underkroppen är bara början av allt som hinns med.

“Briljanta funderingar”, “smart och roligt”, “skrattkrampinslag” och “Tempot är högt och Rönndahl ingenting annat än riktigt rolig” - Sydsvenskan

“Redan efter 30 sekunder rungar de första skratten. Och fler blir det. Det skrattas faktiskt mer eller mindre hela tiden, ända in i kaklet. Det är inte många komiker som klarar att hålla grytan på konstant kokning, men här funkar det.” - Skånska Dagbladet

Förra turnén “Hej framtiden” gick för utsålda salonger runtom i landet, och sändes också i SVT på självaste nyårsdagen. Men om han då blickade framåt, så synar han nu vad som redan hänt - och förevigats!

Om Jesper:

En av landets mest produktiva TV-, radio- och ståuppkomiker. Gör det prisbelönta (bl.a. “Årets underhållning” och “Årets folkbildare”) vetenskapsprogrammet Institutet i P3, nominerad till Årets manliga komiker 2014, vinnare av På spåret 2015.

Spellängd ca 85 min

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-19 18:30


Plats/Lokal:

Adress:

Lund, Kiliansgatan 13


Fler tillfällen:Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook