Menu

Rebecca & Fiona

Lund

Mejeriet
lördag, 7 maj 2016 kl:21:00

Att Rebecca & Fiona tagit över skivspelare framför publikhav runt hela världen är knappast nyheter för någon. Nu tar de steget mot att bli internationella popstjärnor och kommer under året ta sig an scener med en helt ny livesättning. Den 7 maj når duons vårturné Mejeriet i Lund. I och med detta säger vi sayonara till allt vad vinter och kyla heter och lämnar över några av vårens finaste konsertkvällar i händerna på en duo som kommer förvalta dessa på bästa sätt: fullmatat och på högsta volym.


Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen år 2010 med sin första singel ”Luminary Ones”. Sedan dess har succéduon har turnerat världen över och spelat på festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland och spelat sida vid sida med några av de mest respekterade namnen inom dansmusik – såsom Tiesto, Kaskade, Steve Angello och Axwell.


Under året 2015 signade Rebecca & Fiona en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Med senast släppta singeln ”Sayonara” som flagskepp, gör Rebecca & Fiona i det närmaste ett genrebyte när de tar ett kliv från den elektroniska dansmusiken och flyttar sig närmare pop-fåran utan att för en sekund tumma på den kompromisslösa attityd och kaxiga självständighet som blivit deras signum. Rebecca & Fionas utveckling från DJ:s till popstjärnor har pågått ett tag och kommer att bli ännu tydligare på deras kommande spelningar där de kommer ta sig an scenen med full livesättning.


I fredags fick vi ett smakprov på vad som väntar på kommande konsertkvällar, när Rebecca & Fiona framförde senast släppta singeln Sayonara på Skavlan på SVT1. Om du av någon anledning missade: kolla in detta här.


Biljettsläpp tisdag 8 mars kl 10.00 via www.kulturmejeriet.se

Datum / Tid

lördag, 7 maj 2016 kl: 21:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad