kl: 20:00

Pale Honey + Gud Pengar

MejerietDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Pale Honey, aktuella med P3-listade singeln "Real Thing" kommer till Lund och Mejeriet den 16 mars.


- Även fast det är helt underbart att åka runt i Europa och spela på festivaler och utsålda klubbar så är det ändå en svårslagen känsla att få spela på hemmaplan. Nervositeten spritter i kroppen och vi är så jäkla taggade på Sverige i mars!, hälsar Pale Honey.


Pale Honey är den minimalistiska rockduon från Göteborg som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey. För mindre än ett år sedan kom det kritikerrosade och P3-Guld nominerade debutalbumet Pale Honey. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bl.a. en utsåld Londonspelning på The Islington.
Nyligen släpptes den helt nya, P3-listade singeln Real Thing, vilken belönats med en sjukt snygg och spöklik video som Johan Stolpe regisserat.


I februari nästa år kommer ytterligare en singel och kort därefter gör Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. Bandets andra album släpps senare under 2017.


Support: Guds Pengar

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-03-16 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Pale Honey

Pale Honey, Youth på Spotify

Pale Honey

Youth

Pale Honey, Over Your Head på Spotify

Pale Honey

Over Your Head

Pale Honey, Bandolier på Spotify

Pale Honey

Bandolier