Menu

Siste Aprilklubben: Jireel + Vaz + Ikhana

Lund

Mejeriet
söndag, 30 april 2017 kl:20:00

SISTE APRILKLUBBEN ? RADIO AF + MEJERIET ? LIVE: JIREEL + VAZ + IKHANA


? 30 april
? 22-03
? 18 år
? 150 kr
? Inget studentleg


Succén fortsätter: Radio AF & MEJERIET presenterar stolt SISTE APRILKLUBBEN på Mejeriet. En självklar avslutning på Valborgsfirandet i Lund! Missa inte vårens fetaste fest ett flaskkast från Stadsparken.


Live på scen: JIREEL är den unga rapparen från Rågsved söder om Stockholm som på kort tid har lyckats skapa sig ett namn på den svenska hiphopscenen. Tillsammans med VAZ unika sound och IKHANAS själfyllda röst blir detta en episk lineup på SISTE APRILKLUBBEN.


Bakom skivspelarna står Radio AF:s musikprogram och bjuder på allt från house och punk till dancehall och mer svensk hiphop.


? ? ? ? ? LIVE: JIREEL ? ? ? ? ?
Jireel. Lägg namnet på minnet. Den unga rapparen från Rågsved söder om Stockholm har på kort tid lyckats skapa sig ett namn på den svenska hiphopscenen. Jireel debuterade i november 2015 med låten ”Här & Nu” som på mindre än 24 timmar hade över 15.000 visningar på Youtube.


Jireel och producenten Jeff Roman följde upp med samma kaxiga, moderna stil på låten ”Som Mig” och i maj 2016 släppte Jireel sin första singel via Universal Music - ”Langa Luren”. Singeln är sommrig, afrobeat-inspirerad feel good låt som gästas av Sam-E från Medina som Jireel lärde känna efter att han vunnit en talangtävling 2014 där vinsten var en dag i studion med just Medina. Kort där efter släppte Jireel låten ”Cataleya” som efter 3 veckor hamnade på Spotifys Topp 50 Sverige lista och har i dagsläget spelats över tre miljoner gånger och gått guld.


Jireel jobbar för närvarande på sin debut-EP tillsammans med Jeff Roman som släpps i början av 2017.


? ? ? ? ? LIVE: VAZ ? ? ? ? ?
Bakom singelaktuella VAZ står producent och låtskrivarduon Jenny och Cecilia Vaz. Systrarna som kallats både ”framtidshopp” och ”multitalanger” har etablerat sig som en självklar akt på den svenska festival och klubbscenen. Deras debutsingel "Miss Frost" gick rakt upp på Itunes Top 10 och låten blev en riktig sommarhit.


Med sin säregna stil och sitt personliga uttryck levererar VAZ ett unikt sound tydligt influerade av sina kapverdianska rötter. Med senaste singeln "Let it rest" har de vunnit mark både på hemmaplan och i Europa.


? ? ? ? ? LIVE: IKHANA ? ? ? ? ?
Under artistnamnet IKHANA har Lisa Town hunnit med mycket på kort tid. Bland annat blev hon nominerad till Göteborgspriset i kategorin årets musik 2014! Debutsingeln 'Pussycat' blev utsedd till en av första halvårets bästa låtar 2015 av Musikguiden i P3. Även den andra singeln 'Ingen Annan' som Ikhana släppte tillsammans med producenten Nibla kom med på listan för årest bästa låtar 2015. Förutom två fantastiska singlar har Ikhana redan stått på stora scener, dels som support till Seinabo Sey på Konserthuset i Göteborg men också på Linnéscenen under Way out West 2016 tillsammans med SOM031!


- Alla ska veta mitt namn och de som inte vet ska skämmas.


De flesta som ser Ikhana gå upp på en scen blir förvånade när hon tar ton, vissa har till och med svårt att tro att det är hon som sjunger. Ikhana sjunger med en själfylld röst som berör med millimeterprecision i både ton och timing.


Inför kommande släpp producerar Lisa all sin musik själv och det är genomgående hennes sång som ligger i fokus, som tillsammans med enkla beats bildar en mix mellan elektroniskt och akustiskt.
Musiken har hyllats och beskrivs som vacker och nyskapande.


- Jag brukar kalla min musik för ZEBRAFUNK, då det är en blandning av allt möjligt.
Sök på “Zebrafunk” på soundcloud så hittar ni bara IKHANA.


Ikhana gör sin egen grej och det finns ingen annan som kan göra det som Ikhana!


PÅ SCEN ca 00.30


? ? ? DJs ? ? ?
Bakom skivspelarna hittar du Radio AF:s musikprogram som garanterar Valborgs bästa dansgolv!


[Presenteras löpande]


Köp din biljett på kulturmejeriet.se


Stay tuned!
radioaf.se


??????????????????


? April 30
? 10pm-3am
? 18 yrs
? 15

Datum / Tid

söndag, 30 april 2017 kl: 20:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad