Menu

Shout Out Louds + GRANT

Lund

Mejeriet
lördag, 12 maj 2018 kl:20:00

Det har gått fyra år sedan Shout Out Louds kom med ny musik. Sedan dess har familjer bildats, barn har fötts samt att sångaren Adam Olenius släppt en solo-EP, Bebban Stenborg har släppt album med sitt band Astropol och basisten Ted Malmros släppt musik i duon A Nighthawk. Nu är tiden återigen mogen för att kicka igång Shout Out Louds.


I höstas släpptes bandets femte album ”Ease my mind”. I vår är det äntligen dags för bandet att komma tillbaka till Lund och Mejeriet!


”Jag var väldigt flygrädd (vilket jag fortfarande är tyvärr) och tog alla möjliga tabletter innan jag skulle flyga. Men när jag hittade mitt livs kärlek på andra sidan av jorden var jag tvungen att komma över min flygrädsla. Jag började lära mig allt om flygplan, alla modeller, motorer och flygplatser. Jumbo Jet (Boeing 747) kom att bli min favorit. Tänk på titeln som en hyllning till Joe Sutter och alla flygtekniker. Låt oss aldrig falla från himlen.”, säger Adam Olenius om singeln.


Support:
GRANT debuterade i höstas med singeln Waterline som fick ett lysande mottagande och blev ordentligt hyllad. 23-åriga Caroline Cederlöf som är GRANT´s riktiga namn blev bl a omskriven som ”Bäst just nu”, ”Sveriges nya poplöfte” och ”En av vårens hetaste debutanter". Waterline är en låt som spridit sig som en riktig ”word by mouth” upptäckt. Efter ett bejublat framträdande på Grammisgalan i februari släppte GRANT sin uppföljare Wicked. Nu fortsätter denna unga artist med att släppa sin tredje singel Shimmer samtidigt som GRANT avslöjar att hennes debutalbum ”In Bloom” släpps den 1 juni.

Datum / Tid

lördag, 12 maj 2018 kl: 20:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad