Menu

Oscar Zia

Lund

Mejeriet
fredag, 28 februari 2020 kl:21:00

För ett år sedan kom det ny musik från Oscar Zia, denna gången på svenska. Nu har han en EP och ytterligare ett gäng låtar där han sjunger om verklighet och känslor. Något vi fick bevittna live i somras när han öppnade för Linnea Henriksson på Mosebacketerrassen. Nästa år tar han sina känslor på turné tillsammans med sitt band och ställer sig på scen i Stockholm, Lund och Göteborg.


Biljetter släpps på fredag 6/12 kl 10.00 via kulturmejeriet.se


Från debuten i X Factor som 15 åring har Oscar Zia under de senaste åtta åren synts i flera sammanhang än som artist. Vissa känner igen honom från TV, andra från radio. Den ständiga närvaron i rampljuset har dock satt sina spår. Det senaste året har fyllts av toppar och dalar kantat av kampen att hitta någon form av självkänsla. Det gick från en EP fylld av låtar om fyllehångel och känslan av att vara nykär till låtar om fyllebråk och tvivel. Detta är erfarenheter som format Oscar Zia och gett hans musik en äkthet som lyser igenom. Något publiken som närvarade på Mosebacketerrassen i somras fick uppleva då Oscar bjöd på ett minst sagt gripande framträdande.


Under hösten har Oscar setts i en rad sammanhang med sina nya låtar ”Finns det nån” och ”Ingen kan göra dig hel” och fler låtar är på ingång. I början på nästa år är det dags att göra låtarna ännu mer rättvisa genom att spela dem live. Oscar berättar själv:


”Musikaliskt är det en mycket mer organisk ljudbild. Det är en förlängning av EP:n ”Din” men känslan är större, pampigare och inte lika ”klubbvänlig”. Jag ser mest fram emot att spela alla låtar live, de är lite skapade för det.


Den 28 februari görs Oscar Zias första egna konsert på Mejeriet i Lund

Datum / Tid

fredag, 28 februari 2020 kl: 21:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad