Menu

Värvet runt

Lund

Mejeriet
söndag, 21 mars 2021 kl:19:00

Under rådande omständigheter så flyttas Värvet Runt med Kristoffer Triumf fram till den 21/3 2021. Köpta biljetter gäller. Gäster meddelas inom kort.
----------------------------------


Äntligen åker Kristoffer Triumf på turné med Värvet! När intervjupodden firar hela åtta år 2020 blir det tillsammans med lyssnarna på deras hemmaplan, på scener över hela Sverige.


Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200.000 lyssnare i månaden och mäktiga 80 miljoner nedladdningar sedan starten. Kristoffer Triumf har lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter.


Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher är några. Värvet har mottagit ett antal priser och utmärkelser och Kristoffer Triumf nominerades år 2013 till Stora journalistpriset för arbetet med podden.


Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller åtta år 2020 är det äntligen dags!


Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer under namnet "Värvet Runt".
En aktuell gäst kommer varje kväll att prata med Kristoffer på scen i denna unika talkshow. Lokala gäster kan tillkomma.

Datum / Tid

söndag, 21 mars 2021 kl: 19:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad