Destroyer + support: Anna B Savage

MejerietDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Destroyer 28 januari inställt
På grund av det fortsatt osäkra Coronaläget måste Destroyer ställa in sin kommande turné. Det här påverkar konserten i Lund och vi har inte lyckats hitta ett nytt alternativt datum. Vi hoppas att vi ska kunna presentera en ny konsert med Destroyer i framtiden.


Vi kommer ge alla kunder som köpt biljetter en möjlighet att välja om man vill återlösa köpta biljetter eller efterskänka delar av biljetten. Pengarna återbetalas till det konto du använde vid köpet. Har du frågor om din återlösen, kontakta biljettleverantören Tickster.


----------------------------------------------


Stöd Mejeriet
Corona-pandemin får som följd att Mejeriets intäkter till största del uteblir. Vår verksamhet hade redan innan dess små marginaler och problem att klara sig. Det som händer nu kommer drabba stora delar av samhället hårt. En av dessa delar är kulturscener.
Mejeriet drivs helt utan vinstintresse sedan 1987 och vi behöver all hjälp vi kan få. Vi vädjar till dig som köpt biljett till något evenemang som blivit inställt eller flyttat att inte kräva pengarna tillbaka.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-01-28 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: