Menu

Mer information

    

Oslipat-Manlig frigörelse&Spriten - NYTT DATUM

Lund

Mejeriet
onsdag, 17 maj 2023 kl:20:00

Manlig frigörelse/Spriten
Den här kvällen får ni se två shower till priset av en, båda signerade Oslipats klubbdirektörer Fritte och Marcus.
Spriten är Fritte Fritzsons nya soloshow. Där en uppgörelse med svensk alkoholpolitik (alltför repressiv) och Frittes egna alkoholvanor (alltför vidlyftiga).
Varför accepterar vi att Systemet stänger tre på lördagarna? Varför skojar vi om att bli leggade vid fyrtio års ålder när vi egentligen borde rasa? Och hur ska vi kunna se alkoholisters barn i ögonen när vi propagerar för att kunna köpa vin på Coop?
Kanske går du från föreställningen med ett helt nytt förhållningssätt till alkohol. Kanske är du full. (Öl och vin serveras i anslutning till showen).
Manlig frigörelse är Marcus Johansson och Ola Aurells redogörelse för männens kamp mot skeva ideal.
Pedagogiskt ger de perspektiv på den historiska frihetsrörelsen och förklarar varför kampen just nu är på väg mot den slutgiltiga segern. Äntligen finns det en generation av unga män som vågar stå upp mot jakten på skolresultat och karriär. OBS! Detta är ett separatistiskt sammanhang för killar. TJEJER ÄR INTE VÄLKOMNA!*
*Pga lagstiftning kan vi ej hindra tjejer från att släppas in i lokalen och detta är inte en uppmaning till tjejer att inte komma.

Datum / Tid

onsdag, 17 maj 2023 kl: 20:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad