Menu

Oslipat - Nisse Hallberg, Isak Jansson m fl.

Lund

Mejeriet
torsdag, 16 februari 2023 kl:20:00

Premiär för en ny standupsäsong med Sveriges enda äkta mainstreamklubb.
Nisse Hallberg är den oborstade historieberättaren från Söder. Med sinne för detaljer och glimrande formuleringar sugs publiken in i hans skrattäta värld. Nisses stil är chosefri och äkta. Unna dig att uppleva hans starka personlighet live inför publik. Vann precis pris för årets föreställning på Standupgalan för ”Tomten är ensam”.
Isak Jansson imponerar ständigt på publik och kollegor. Hans komiska kännetecken är att han är både energisk och plastisk. Och materialet är oerhört välskrivet. Han har vunnit pris på Svenska standupgalan både för bästa föreställning och som Årets Manliga Komiker.
Isak har också en podcast som heter Rollspelsklubben där han spelleder landets roligaste komiker i väldigt roliga äventyr i fantasyland.
Albin Olsson får med hjälp av sin västkustska charm publiken att skratta åt vad som helst. Senaste året har han gjort succé med sin podcast Jag vill vara Håkan där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström när han var som bäst.
Emma Hansson Löfgren är en av Oslipats absoluta favoriter. Med en bakgrund som improskådis tar hon fram det roligaste ur mänskliga interaktioner. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor.
Insläpp 19.00. Köpt biljett garanterar inte sittplats –kom i god tid.

Datum / Tid

torsdag, 16 februari 2023 kl: 20:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad