Menu

Mer information

    

Damn! + Skånes Ljudpark

Lund

Mejeriet
lördag, 29 april 2023 kl:21:00

Damn! började som klubb i Malmö/Lund för 26 år sedan. Vinylskivor blandades med congas, blås och kompisars inhopp. Sedan dess har bandet blivit mer utav ett "riktigt" band, med tre egna skivor i bagaget och en lång rad turnéer, inspelningar och skivor bla. med Jason "Timbuktu" Diakité. Timbuktu & Damn! har blivit en festivalfavorit även utanför landets gränser.
Damn! har skrivit musik till teater och film bla till "Sex and the city" och "Desperate housewives". Senast var Damn! orkester på Dramaten i musikalen Cabaret.
Nu står samma åtta musiker som hittade varandra i musiken på Mejeriet i Lund på scen och håller låda igen. Ni som var på konserten i höstas vet att det är något utöver det vanliga!
Damn! är:
Svante Lodén - sång, gitarr, percussion
Måns Mernsten - Keyboards, Gitarr, sång
Erik Hjärpe - Keyboards, sång
Petter Lindgård - Trumpet
Jens Lindgård - Trombon
Sven Andersson - sax
Gustav Lindroth - bas
Måns Block - trummor, sång
Utöver en säkerligen fantastisk spelning med ovan band så kommer även Skånes Ljudpark (DJ:s Johanna "J-OL" Olofsson och Sebastian "Sordez" Chirco) vara på plats och se till att dansgolvet är fullt både innan och efter konserten.
Mer om Skånes Ljudpark
Under nästan fyra år var Skånes Ljudpark en av de mest välbesökta och hajpade klubbarna i Malmö. På somrarna huserade klubben på Klaffbron (nuvarande Amore), under vinterhalvåret på Inkonst.
Klubben drevs av Johanna J-OL Olofsson och Jason Timbuktu Diakité i samarbete med Ariel Gomar som stod för grafik och projiceringar. Lokalen pimpades med kulörta nylonbollar, glittertyger och målningar av graffitikonstnären Ola Kalnins.
Kön ringlade alltid lång till både Klaffbron och till Inkonst där över 700 personer en gång i månaden dansade till Jason och Johannas plattvändande och livegäster som Mapei, Maskinen, Adam Tensta, Devin The Dude (US), Chromeo (CA), Salem Al Fakir, Titiyo och Damn!

Datum / Tid

lördag, 29 april 2023 kl: 21:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad