Menu

Pain

Lund

Mejeriet
tisdag, 8 oktober 2024 kl:20:00

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.
Åldersgräns 13 år.
PAIN ger sig ut på turnén "I AM" och bjuder på sin intensiva Party Over the World!
PAIN är känd för sina energiska framträdanden och är glada att meddela sin mycket efterlängtade "I AM"-turné, efter sex år är de äntligen tillbaka! Var beredda att bli fängslade av den råa energin och intensiteten i PAINs konserter när de intar scenen. Missa inte detta episka metaläventyr!
"Vi börjar den långa resan med I AM-turnén just här. Kunde inte vara mer exalterad!" säger Peter Tägtgren. "Jag kommer äntligen att släppa några nya låtar innan turnén börjar och längtar efter att spela i varje hörn av världen med PAIN. Så, I AM on Tour! Är du med mig?"
Fans kan förvänta sig signaturlåtar från PAIN och favoriter som "Shut Your Mouth", "Same Old Song", "Call Me" och deras senaste hit "Party in My Head". Och som Peter redan har lovat, kommer något nytt att läggas till i låtlistan!
PAIN är ett industriellt metalprojekt skapat av Peter Tägtgren, en svensk musiker, multiinstrumentalist och producent. Hade du hört historien från Peter själv skulle den vara kort och koncist: "PAIN var bara jag som lekte runt i studion och det växte till att bli ett band".
Utöver Peter Tägtgren består PAIN av ett kraftpaket av musiker, inklusive hans son Sebastian Tägtgren på trummor, Jonathan Olsson på bas och Sebastian Svalland på gitarr.
1997 släpptes det självbetitlade debutalbumet. Vid den tiden hade Tägtgren redan fyra framgångsrika album med bandet HYPOCRISY. Så började historien om PAIN och sen dess har det släppts åtta älskade studioalbum med kända hits som End Of The Line, Shut Your Mouth, Same Old Song, Follow Me, Coming Home och många fler.
Missa inte chansen att få uppleva rå kraft och passion från PAIN när de ger sig ut på sin turné "I AM"!
Ord från dem som redan sett PAIN live tidigare:
“Euro-pop / disco grooves meet METAL with zany and hilarious video-graphic backdrops, and bags of personality from the band!”
“F*** awesome! Nothing else did I expect, their shows are always great!”
“Insane event! Epic! I wish you soon come back!”


Pain
2024-10-04 20:00:00
Blandat, FALUN, Heymakers



Pain
2024-10-11 21:00:00
Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Datum / Tid

tisdag, 8 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad