Menu

Linda Pira, Stor & The Salazar Brothers

Lund

Mejeriet
lördag, 15 februari 2014 kl:23:00

Stolt och med en oerhört stor pepp presenterar Mejeriet, MJÖLK & Luger svensk hiphops, framtid, samtid och historia på en och samma festkväll!


Ålder: 18 år
Förköp: Ja, på länken (rekommenderas)
Biljett: 160:- ink. förköp
Öppet: 23.00 - 03.00


ca. 23.00 - Mathilde Bojén (Svartklubben) & Niklas Michin (Radio AF)
ca. 00.00 - Beneaf DJ-set
ca. 00.30 - Linda Pira, Stor & The Salazar brothers live
ca. 02.00 - Maja Goffe DJ-set.


Linda Pira känner alla igen från SVT-serien "Linda Pira som du inte visste om". Debuten Bang Bang/Bäng Bäng och Rom och Kush (där hon gästar Stor) har spelats sååå mycket under 2013 och när debut-epn Matriarken kom visste vi att hon skulle ta plats i ramljuset på riktigt något som bekräftas av ett regn av Grammis-nomineringar, en hängiven publik och ett kommande headline-framträdande på P3-Guld.


Stor slog igenom 2009 med albumet Nya Skolans Ledare och har sedan dess betraktats som en av de riktigt stora inom svensk hiphop. Senaste albumet Shere Khan XIII kom i maj 2013 och är uppföljaren som alla hoppades på men inte vågade tro. Med låtar som Rom & Kush, Stolthet och Pappas låt slog sig albumet in bland årets bästa album och är helt välförtjänt Grammis-nominerat som årets album.


The Salazar brothers har stått befunnit sig i svensk hiphops epicentrum under mer än 20 år, först som medlemmar i The Latin Kings och sedan som producenter och skivbolag åt fler artister än vi orkar skriva här.


Vi bjuder helt enkelt in till en storslagen fest med plats för dans, livemusik och skönt häng. Ses då!

Datum / Tid

lördag, 15 februari 2014 kl: 23:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad