Bears Den

MejerietDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Brittiska Bearâ??s Den gör enda Sverigespelningen på sin turné hos oss! En del av er kanske såg dem när de var förband till Daughter på Mejeriet våren 2013. Nu kör de favorit i repris, den här gången som huvudakt. Den London-baserade trion har förutom sina egna turnéer med utsålda spelningar i USA, Europa och Australien även turnerat med artister som Mumford and Sons, Ben Howard, Matt Corby och Daughter. 2014 släpptes deras hyllade debutalbum â?Islandsâ? och våren 2015 släppte de den uppmärksammade singeln â?Agaveâ? med b-sidor innehållande tolkningar av bland annat Drakeâ??s â?Hold On, Weâ??re Going Homeâ? och Sam Smiths â?Stay With Meâ?.


Dynamiska trummor och melodiska banjopartier kompletteras av atmosfäriskt svepande arrangemang som ramar in texterna i en vemodigt hoppfull helhet. Sångaren Andrew Davie säger själv att många av låtarna, både lyriskt och musikaliskt, handlar om människor vid en brytningspunkt, oavsett om det handlar om att bli vuxen eller om ett liv som faller i bitar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-23 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Bears Den

Bears Den, Sophie på Spotify

Without/Within

Sophie

Bears Den, Above The Clouds Of Pompeii på Spotify

Islands

Above The Clouds Of Pompeii

Bears Den, Writing On The Wall - Spotify Sessions Curated by Jim Eno på Spotify

Spotify Sessions (Live At Spotify SXSW, Austin, USA / 2014)

Writing On The Wall - Spotify Sessions Curated by Jim Eno