Menu

Humorfalangen med Soran Ismail, Sandra Ilar mfl

Lund

Mejeriet
tisdag, 9 februari 2016 kl:20:00

Vi flyttar Lunds bästa humorklubb till tisdagar och ser till att i vår köra två tisdagar i månaden. Så gött! Vi kände att när vi ändå breddar säsongen kan vi sänka priset också så nu betalar man endast 100 spänn. Grymt!
Hösten 2015 öppnade Soran Ismail Humorfalangen-säsongen med att få Lund Stadshall att gunga. Det var därför inget snack att han får äran att öppna även denna säsong och den här gången får han sällskap av Messiah Hallberg och Sandra Ilar.


Soran Ismail behöver introducera närmre för er Humorfalangers. En av våra absoluta favoritkomiker men och en person som gång på gång håller sig aktuell. Just nu aktuell med stand-up turnén ‘En skam för sverige’ med Magnus Betnér och SVT-serien ‘Absolut svensk’.


Sandra Ilar är komiker och poet. Hennes humor kännetecknas av svart satir med inslag av absurdism och filosofi, och texterna är ofta skrivna med en känsla av lyrik. Återkommande ämnen är religion och existentialism. Porträtterades i ett reportage i DN 14 mars 2010 som nästa generations komiker. Vi är spända på att se vad hon bjuder oss på Mejeriets stora scen!


Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i branchen. Karriären som komiker startade 2009 och han har tv-program som "Roast på Berns", "RAW Comedy Club" och Comedy Fight Club i ryggen. Som skådespelare har han medverkat i serier som Stockholm-Båstad och haft sina egna serier Messiah Frälsaren och "Messiah – för Sverige i tiden", på SVT. 2016 ser ni honom som en av huvudrollerna i TV4:s nya stora humorserie "Finaste familjen".


Lokalen kommer vara delvis möblerad och det är först till kvarn som gäller om man vill ha en stol. Att stå och skratta går också utmärkt! Vår utmärkta bar är som vanligt öppen.

Datum / Tid

tisdag, 9 februari 2016 kl: 20:00

Plats

Lund, Mejeriet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad