Menu

Sigrid Och Draken Med Anna Rynefors

Lund

Sommarlund
fredag, 17 juli 2020 kl:10:00

Vikingatida sagor, kvinnliga krigare och draklegender vävs samman till en spännande familjeföreställning för barn mellan 3 och 8 år. I föreställningen träffar vi Sigrid och draken, men även Sigrids farfar och hennes häst Grane, fåglar som sjunger och smeden som smider svärdet som ska bekämpa draken. Vi lär oss att man kan göra nästan vad som helst om man bara vågar försöka och att man ALDRIG ska väcka en drake som sover! Den odödliga berättelsen som ursprungligen handlar om Sigurd Fafnesbane har berättats i över 1000 år och lever kvar med oförminskad kraft idag i böcker och filmer som Sagan om Ringen, Harry Potter och Game of Thrones. En föreställning av och med Anna Rynefors på sång, harpa, stråkharpa och svensk säckpipa.

bPlats:/b Nöbbelöv, kullarna bakom Hubertusgården
bTid:/b 10:00-10:35

bViktig information:/b

Tänk på att du behöver vara på plats senast 15 minuter innan evenemanget startar för att din biljett ska vara giltig, annars upplåts din plats till någon annan.

Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.

Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Biljettbyrån på Lund C, 046-13 14 15.

Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida a target=_blankhref=http://www.sommarlund.sewww.sommarlund.se/a hittar du all information om eventuella ändringar.


iVarmt välkommen!/i

Datum / Tid

fredag, 17 juli 2020 kl: 10:00

Plats

Lund, Sommarlund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad