Menu

Rymdrytmik Med Karin Och Pax

Lund

Sommarlund
lördag, 15 augusti 2020 kl:10:00

Karin är en rymdintresserad rytmikprofessor som har kommit för att sjunga, spela och rymdrytmika med barnen. Hon berättar om X5260 – en märklig manick som hon har hittat, Karin tror att den måste ha trillat ner från rymden! PAX är en muffinsälskande rymdvarelse från Ypsagon som har hamnat på jorden för att leta efter en viktig del till sitt rymdskepp... Föreställningen passar barn mellan 2 och 6 år.

bPlats:/b Stadsparken, Lilla Vita
bTid:/b 10:00-10:50

bViktig information:/b

Tänk på att du behöver vara på plats senast 15 minuter innan evenemanget startar för att din biljett ska vara giltig, annars upplåts din plats till någon annan.

Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.

Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Biljettbyrån på Lund C, 046-13 14 15.

Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida a target=_blankhref=http://www.sommarlund.sewww.sommarlund.se/a hittar du all information om eventuella ändringar.


iVarmt välkommen!/i

Datum / Tid

lördag, 15 augusti 2020 kl: 10:00

Plats

Lund, Sommarlund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad