Menu

Bi Och Humlesafari Med Verkstad

Lund

Sommarlund
onsdag, 4 augusti 2021 kl:12:00

Välkomna till Torna Hällestad för en rolig bi- och humlesafari i Trollskogen med vår guide, Hjalmar. Vi går även till Björkens dal och spanar på grodor och fåglar – och pratar om allt spännande som händer i skogen.
För att hjälpa våra vilda bin och humlor att hitta någonstans att bo avslutar vi safarin med att snickra humleholkar och små bihotell som vi sätter upp, eller tar med oss hem.

bPlats:/b Torna Hällestad lanthandel
bTid:/b 14:00-17:00

bViktig information:/b

Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller info@visitlund.se

Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.

Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.

Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida a target=_blankhref=http://www.sommarlund.sewww.sommarlund.se/a hittar du all information om eventuella ändringar.

iVarmt välkommen!/i

Datum / Tid

onsdag, 4 augusti 2021 kl: 12:00

Plats

Lund, Sommarlund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad