Menu

[Old] Galakvällen Vi gör världen bättre

Lund

Sparbanken Skåne Arena
fredag, 14 december 2018 kl:19:30

I december går Musikhjälpens programledare in i buren och Lund får äran att vara årets värdstad. Hur hedrar vi det förtroendet? Genom att göra det vi kan bäst såklart, genom att ha roligt!


Den 14:e december klockan 19:30 drar galakvällen "Vi Gör Världen Bättre" igång på Sparbanken Skåne Arena. Det blir en hejdundrande show, där alla intäkter går oavkortat till musikhjälpen. Hela baletten är ett medborgainitiativ, där folk från när och fjärran samlats för att dra sitt strå till stacken och belysa årets tema - allas rätt att funka olika. Alla förberedelser och alla som hjälper till under kvällen gör det 100% ideellt.


Showen kommer innehålla allt mellan himmel och jord: storslagna musiknummer, häftiga dansframträdanden, värmande berättelse, skratt och gråt. Vi samlas, vi underhålls, vi vidgar våra vyer och gör världen bättre!


Nätverket Scouter stöttar har nu äran att presentera Vi gör världen bättre-galan. Alla biljettintäkter går oavkortat till musikhjälpens insamling och det kommer under galans gång finnas möjlighet bidra ännu mer.


I stadsdelen Klostergården i södra Lund finns arenan som lever upp till framtidens krav på en modern inomhussportanläggning samt möjlighet att arrangera större konserter, konferenser och dylika arrangemang.
Sparbanken Skåne Arena består av en publik arena, en B-hall samt i direkt anslutning till arenan finns även en ishall.
I arenan spelas det främst handboll, men arenan kommer många till gagn. Skolelever, motionärer, föreningar och elitidrottare har betydligt fler träningstider.

Datum / Tid

fredag, 14 december 2018 kl: 19:30

Plats

Lund, Sparbanken Skåne Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

170kr - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad