kl: 19:30

DAVID BATRA Elefanten i rummet - han som är gift med henne

Sparbanken Skåne ArenaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Final för David Batras succéföreställning ”Elefanten i rummet” på Sparbanken Skåne Arena

Sedan hösten 2017 har David Batra turnerat över hela landet med sin föreställning “Elefanten i rummet. Den har hyllats av både kritiker och publik och setts av över 130 000 personer.
På grund av det stora publiktrycket öppnas det upp en extraföreställning på Sparbanken Skåne Arena den 17 maj, som även blir den stora finalen på turnén.
Då gör David Batra den 184:e och sista föreställningen av ”Elefanten i rummet” och det kommer bli något alldeles extra med flera hemliga gäster.
Under finalkvällen på Sparbanken Skåne Arena kommer det bland annat dyka upp några hemliga gäster, men några ledtrådar om vilka det blir vill han inte ge:
– Aldrig i livet. Min publik är så smart, så då listar dom ut det.


Föreställningens längd: ca 90 minuter. Ingen paus
Arrangör: CS Nöje
www.csnoje.se


I stadsdelen Klostergården i södra Lund finns arenan som lever upp till framtidens krav på en modern inomhussportanläggning samt möjlighet att arrangera större konserter, konferenser och dylika arrangemang.
Sparbanken Skåne Arena består av en publik arena, en B-hall samt i direkt anslutning till arenan finns även en ishall.
I arenan spelas det främst handboll, men arenan kommer många till gagn. Skolelever, motionärer, föreningar och elitidrottare har betydligt fler träningstider.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-17 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Lund,


Fler tillfällen:David Batra

David Batra, SD på Spotify

Det här var ju tråkigt

SD

David Batra, Vi öppnar plötsligt i september på Spotify

Det här var ju tråkigt

Vi öppnar plötsligt i september

David Batra, Skånsk indier på Spotify

Det här var ju tråkigt

Skånsk indier

David Chandra Batra, född 29 november 1972 i Lund, är en svensk ståuppkomiker och skådespelare.


Batra, född och uppvuxen i Lund till en svensk mamma och en pappa med indisk härkomst, gick under sin gymnasietid på Spyken i Lund och utbildade sig därefter till civilekonom. Sin debut som ståuppkomiker gjorde han i oktober 1994 på hotell Kramer i Malmö. Karriär gjorde han med TV-programmen Räkfrossa och Kvarteret Skatan med bland andra Johan Glans. Det senare är ett sketchprogram som utspelas bland de udda människorna i ett förortskvarter.


Han deltar ofta i radioprogrammet På minuten som den fjärde panelmedlemmen. Våren 2008 ledde han SVT:s humorprogram Morgonsoffan tillsammans med Petra Mede. Sommaren 2008 var han sommarvärd i Sveriges Radios Sommar och berättade om ofrivillig barnlöshet och sina och fruns försök att skaffa barn. 2015 var det dags igen för att sommarprata.


Han är sedan 2002 gift med Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra. Tillsammans har de en dotter.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook