kl: 19:30

Brynolf & Ljung - Cirkeln

Sparbanken Skåne Arena


BILJETTER / MER INFORMATION


Efter utsåld turné med föreställningen ”Hokus Pokus Motherf*ckers!” återkommer Brynolf & Ljung med ”Cirkeln”. En helt ny föreställning, med premiär på Cirkus hösten 2018 och turné runt om i Sverige.

Under tre säsonger av det populära programmet ”Brynolf & Ljung - Street Magic” på TV4 har Peter och Jonas lurat svenska kändisar. Nu är det din tur! I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic, live från scen. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt.

Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner - det här kan inte vara en slump.

Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln.

Handikapplatser säljs via Ticketmasters callcenter på tel. 0771-70 70 70.


I stadsdelen Klostergården i södra Lund finns arenan som lever upp till framtidens krav på en modern inomhussportanläggning samt möjlighet att arrangera större konserter, konferenser och dylika arrangemang.
Sparbanken Skåne Arena består av en publik arena, en B-hall samt i direkt anslutning till arenan finns även en ishall.
I arenan spelas det främst handboll, men arenan kommer många till gagn. Skolelever, motionärer, föreningar och elitidrottare har betydligt fler träningstider.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-22 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Lund, Stattenavägen


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

395kr - 595kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!
Hitta oss på Facebook