Menu

Lunchprogram - Smaka på Lund!

Lund

Sparbanken Skåne Arena
torsdag, 11 april 2019 kl:12:00

Lund Grand Prix – en dag för näringslivet i Lunds kommun

Lund Grand Prix startar med en förmiddag av inspirerande talare på årets tema Tekniker för ett friskare liv. I år bjuder Lund Grand Prix även in till en exklusiv näringslivslunch med utdelning av årets näringslivspriser. Vi får en inblick i året som gått för Lunds mest framgångsrika företagare, ledsagat av Kristian Luuk. Våra partners och sponsorer är redo att träffa dig och bjuder på aktivt nätverkande med aktiviteter. Lunchen består såklart av mat för ett friskare liv. Smaka på Lund, lyssna på våra framgångsrika företagare, skapa nya kontakter och var en aktiv del av Lunds näringsliv tillsammans med oss!

Varmt välkomna på näringslivslunch!

Vill du även besöka förmiddagsprogrammet? Läs mer och anmäl dig på www.lundgrandprix.se (fritt inträde men anmälan krävs).

Har du matallergi, anmäler du behov av specialkost till lundgrandprix@lund.se

Lunchen varar i ca 2 tim 30 min


I stadsdelen Klostergården i södra Lund finns arenan som lever upp till framtidens krav på en modern inomhussportanläggning samt möjlighet att arrangera större konserter, konferenser och dylika arrangemang.
Sparbanken Skåne Arena består av en publik arena, en B-hall samt i direkt anslutning till arenan finns även en ishall.
I arenan spelas det främst handboll, men arenan kommer många till gagn. Skolelever, motionärer, föreningar och elitidrottare har betydligt fler träningstider.

Datum / Tid

torsdag, 11 april 2019 kl: 12:00

Plats

Lund, Sparbanken Skåne Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

283kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad