Menu

Finloppis It Is!

Lund

Stadshallen
lördag, 4 februari 2023 kl:11:00

What is it? Finloppis it is!

?Urpremiär för Lunds största finloppis med secondhandkläder & begagnade accessoarer, stylingtips, musik & minitalks! Lördagen den 4 februari 2023 i Stadshallen i Lund.

?Vi vill öka intresset för en mer hållbar och personlig livsstil för fler genom att möjliggöra cirkulär konsumtion av kläder & accessoarer på ett enkelt, lättillgängligt och lustfyllt sätt. Målgruppen är ungdom och vuxen. Vi samlar både privatpersoner, välgörenhetsorganisationer och kommersiella butiker under samma tak denna dag. Alla kläder och accessoarer är secondhandvaror, har hög klass och håller en fin kvalitet. Helt, rent och fräscht, helt enkelt! DJ kommer samt Influencern Fillippa Nielsen @fairfashionistafilippa och pratar om hållbart mode. Du får styling- och ändringstips av sömmerskan Gabriella Andren @merrydesignlund och Lunds klassiska vinylhandlare finns även på plats Vintage Vinyl Records.

?Skåne Stadsmission kommer finnas på plats, inte bara med försäljning, utan de kommer även ha insamling av kläder! Så välkommen att lämna in!

?Är du intresserad av att sponsra? Skicka ett mail till finloppis.itis@gmail.com
Öppettider: kl. 11-15
Sponsorer: SYSAV & Handelsföreningen i Lund

VARMT VÄLKOMMEN!

Birgitta Ryding Instagram: @folkofro
www.folkofro.com
Helena Brunsson Instagram: @_om.rum_

Datum / Tid

lördag, 4 februari 2023 kl: 11:00

Plats

Lund, Stadshallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

20 kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad