Menu

Pappa är ute och cyklar

Lund

Stenkrossen
lördag, 8 april 2017 kl:14:00

Något är på tok på stadens gator. En sabotör är ute och förstör alla skateboards, rullskridskor och airboards. Men cyklarna står fortfarande orörda...

Något är också på tok i den lilla cykelverkstaden. Ägaren Eddie och hans son Freddie som tidigare har varit de bästa av vänner, har börjat hålla hemligheter för varandra.

Freddie vill så gärna skaffa sig en ny skateboard, trots att han vet att hans pappa avskyr dem. Men för att våga leva ut sina drömmar måste man ibland våga säga emot sin förälder.

Samtidigt har Eddie börjat försvinna allt oftare från cykelverkstaden. Och med sig har han alltid olika verktyg nedstoppade i fickorna...

Med humor och sång tar sig Teater 23 an Pappa är ute och cyklar, en nyskriven berättelse om en förälder som har trillat ner från sin piedestal inför ögonen på sitt barn. Om vikten att välja sin egen väg i livet och att inte kväva sina drömmar på grund av rädslan.

För barn 6-9 år

Arrangör
Lunds Teaterförening

Föreställningens längd
45 min

Ledsagare
Går fritt, men måste ha en egen biljett. Kontakta Biljettbyrån på 046-13 14 15.

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Datum / Tid

lördag, 8 april 2017 kl: 14:00

Plats

Lund, Stenkrossen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

70kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad