Menu

The Passer-by

Lund

Stenkrossen
måndag, 21 maj 2018 kl:19:00

En del människor känner sig hemma var de än är. Andra letar och längtar hela livet efter en plats att kalla sitt hem. Vad är egentligen hemma?

The Passer-by är en visuell och energifylld dansteaterföreställning. Dansarna börjar med individuella solon som så småningom harmoniserar med varandra och till slut blir musik.

Laika är ett internationellt välkänt teaterkompani från Belgien som producerar teater för barn, unga och vuxna. Deras föreställningar har spelats i hela Europa och i Asien och de samarbetar med en rad andra kompanier i andra länder.

Föreställningen spelas även under Bibu, en scenkonstfestival och arena för alla som arbetar med barn, unga, scenkonst och kultur. Föreställningen är utvald av festivalens jury. Bibu äger rum 16-19 maj i Helsingborg.

Producent
Laika

Arrangör
Lunds Teaterförening

Rekommenderad ålder
från 6 år

Föreställningens längd
1 tim, ingen paus

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Datum / Tid

måndag, 21 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Lund, Stenkrossen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

60kr - 120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad