kl: 19:00

Sällskapsrummet

Stenkrossen


BILJETTER / MER INFORMATION


En dråplig och tankeväckande svart komedi om hur vi hanterar, eller inte förmår hantera att vi blir äldre

Om Sigrid som bryter sin höft och hamnar på ålderdomshem mot sin vilja. Och om hoppet att komma därifrån som väcks då en ung besökare dyker upp.

I ett sällskapsrum på ett äldreboende inleds den sista dagen i Sigrid Dunckers liv. Men hon tänker inte släppa taget obemärkt. Med en brinnande kaffebryggare och upprörda röster från en tv-show som fond utkämpas en strid på äldreboendet. En kamp om vem som ska få styra över fjärrkontrollen, hur en släkting på besök egentligen ska få tag på den han är där för att besöka, och hur en av de gamla drabbas av mordiska impulser.

Medverkande: Malin Alm, Gloria Tapia och Erik Magnusson
Regi: Lu Kemp
Manus: Ben Lewis
Skrivet och framtaget av: Lucinka Eisler, Giulia Innocenti, Lu Kemp & Ben Lewis
Produktion: Riksteatern
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim 30 min, ingen pausStenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-02 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Lund, Kastanjegatan 13


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

100kr - 200kr


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Hitta oss på Facebook