Jami District

StenkrossenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen på en åktur i historiens nöjespark!

Jami District handlar om den fiktiva upptäckten av mänsklighetens äldsta paleolitiska bosättning i byn Jamena vid gränsen mellan Serbien, Kroatien och Bosnien. Frågan om vem som äger upptäckten, skapar en tvist som leder till ett krig mellan de tre länderna. Mer än 150 000 människor dödas. Med fredens ankomst blir Jamena ett område med internationellt skydd, en plats där internationella företag bygger den största nöjesparken i världen. Omkring hundra överlevande roar nu turister i Neandertal-kostymer.

Föreställningen har vunnit priser i västra Balkanregionen och internationellt. Föreställningen spelas på serbiska, kroatiska, bosniska och engelska. Den textas till engelska.

Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: ca 1 tim, ingen paus

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-14 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: