Never Grow Old

StenkrossenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tre dansare i en rafflande färd genom tid och kropp

never grow old flätar samman livsberättelser genom flamenco, cumbia, klassisk och samtida dans i världsklass. Med pampiga kostymer och i en normkritisk scenografi kan den som lyssnar höra växterna tala och få inblick i framtiden genom den magiska evighetsspegeln. I koreografen och dansaren Paloma Madrids nya föreställning är invanda mönster satta i rörelse och ålder, kön och historia fria för tolkning.

Till sin hjälp i sökandet av fysiska minnen och transformationer, såväl fiktiva som faktiska, har Paloma Madrid de expressiva och tekniska dansarna: Belén Maya, stjärna inom samtida flamenco och Ninos Josef, klassiskt och modernt skolad, med bakgrund på Kungliga Operan.

Medverkande: Paloma Madrid, Belén Maya, Ninos Josef
Koreografi: Paloma Madrid
Scenografi: Mariana Alves Silva, Linda Emily Al-Ghussein
Kostym: HI ON LIF
Producent: Riksteatern
Arrangör: Riksteatern Lund
Föreställningens längd: 1 tim, ingen paus

Stenkrossen på Kastanjegatan 13 i Lund är 1837 kvm kreativitet.

Vi är en kontaktyta för projekt och evenemang inom kultur, innovation och hållbarhet. Här finns projektkontor, workshopytor, teaterscener, replokaler, caféverksamhet, Lunds Öppna Verkstad och en innergård med stadsodling, street art och utescen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: